KickStart Student: finanțare de 60.000 de euro pentru afacerile pornite de studenții SNSPA

KickStart Student: finanțare de 60.000 de euro pentru afacerile pornite de studenții SNSPA

Consiliul Național al IMM-urilor din România (CNIMMPR) implementează în parteneriat cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) proiectul Kickstart Student începând cu data de 1.01.2022, prin care vor fi finanțate pentru implementare 26 de planuri de afaceri realizate de studenți. 13 afaceri vor fi finanțate cu câte 60.000 de euro nerambursabili, iar 13 afaceri vor putea beneficia de o finanțare nerambursabilă de 40.000 de euro.

Este simplu să ai idei de business, dar nu este ușor să implementezi: ai nevoie de cunoștințe, aptitudini, tutori, mentori și buget. Poți găsi toate acestea dacă te înscrii să faci parte din grupul studenților care vor fi tutoriați și mentorați în cadrul proiectului Kickstart Student!

Pași către succes:

  1. Dacă ești student în anii II sau III de licență, masterand sau doctorand, te înscrii aici și participi la cursurile online de competențe antreprenoriale practice Kickstart Student, care vor începe în data de 14 februarie 2022 (vor fi mai multe grupe de cursanți: cu cât te înscrii mai rapid, cu atât ai mai multe șanse să iei parte la cursuri).
  2. După ce urmezi cursul online, primești un certificat recunoscut ANC de competențe antreprenoriale.
  3. Dacă în urma cursului consideri că ideea ta de afaceri are potențial, urmează să o rafinezi, detaliezi și definitivezi. O vei prezenta ulterior juriului nostru care va decide dacă primește una dintre cele 26 de finanțări nerambursabile de 40.000 sau 60.000 de euro.
  4. Odată selectată afacerea ta, ai go live pentru implementare, iar echipa CNIMMPR – SNSPA îți va fi alături cu mentori și tutori timp de un an.

Detalii pe site-ului proiectului: kickstart-student.ro

Categories: Evenimente